Apr 6, 2011

Mai departe cum se zice acuma "no coments" !

Celelante erau in lb. engleza ... mai greu de priceput de catre unii :-) desi erau traduse.

Imi pare rau ca altele mai noi nu am dar nu prea cred sa fie nevoie ... Sunt eu in rezerva acum, dar la legii si regulamente am avut FB-ul :-)

Iar logica unora zice : " cei cu examen dat si licenta luata n-au voie sa faca, dar cei fara examen si licenta au voie sa faca radiodifuziune de spoturi publicitare ! ? " Pifuu sa fiu io de mai pricep ceva ... ar fi fost plin de spoturi publicitare in 40 si 80 m unde acoperirea e nationala nu locala pe citiva km cum e in 11m :-) 233YO111 ... e liber indicativul dar nu cred ca-l mai vrea cineva prea repede.

PS. cu privire la limbajul vulgar folosit de unii, gen "mvc cu doi cac... in el" si multe altele pe care nici hirtia in format electronic nu le suporta .. nu uitati de vechea regula de aur "Atentie inamicul asculta !" o aveam scrisa peste tot pe echipamente si incaperi pina noua ne-a intrat bine in cap :-), din contextul unei legaturi radio se poate sparge usor anonimatul :-) si peste numai citva km sau in alta zi, asa din senin sunteti trasi frumos pe dreapta, ca n-aveti centura, nu-s farurile aprinse, vorbeati la tel mobil, actele la control etc. Nu uitati ca si ei sunt oameni ca si noi care-si fac pur si simplu meseria la fel ca si Dvs.