Apr 6, 2011

Demisia lui 233YO111 a fost acceptata astazi, iar ce se intimpla de aici incolo in 22FM pe mine nu ma mai intereseaza... sunt ei altii care se ocupa, sau Dvs. cetatenii obisnuiti, puteti face un front comun pt respectarea legii. Este in interesul Dvs. altfel 22FM RO se "astupa" si n-o sa mai auziti nimic din ceea ce vreti de fapt sa aflati in info trafic ... si asta va poate costa roni si puncte :-) + nervi inutili cind esti la volan. Poate chiar e o "lucratura" a "inamicului" :-) sa faca 22FM RO de neutilizat. Altfel, de ce atita toleranta ? Mergind pe ideea "lasa-i in pace ca se bruiaza ei singuri pina la urma cu statii cu tot!". "inamicul" exact asta si vrea pt ca-i da prea mare bataie de cap si incasari reduse.. nu se mai poate camufla de loc in teren ca imediat e depistat si reteaua inforadio CB 22FM functioneaza prea bine :-) Intelegeti deci ca acest lucru pt "inamic" e cam enervant.

Pt noi insa, problema e inversa :-) dorim ca 22FM sa nu fie "astupat" prin mesaje inutile si ilegale de fapt, iar statia radio CB sa fie cu adevarat utila in infotraficauto... altfel, devine buna de aruncat ! Ori de pus sub roata cum se zice in practica :-)

Pe mine ma mai gasiti numai pe frecventele de DX unde am sa lucrez numai qrp SSB, elegant si performant. Cei mai buni membrii din club care s-au format pina acum au si ei la ora asta SSB, asa ca-i astept oricind cu placere pe 32USB CEPT frecventa mea monitor.

PS. nu mai raspund nici macar la "probe de statie" - Nimic !