Apr 17, 2011

Romania, QTH Deva, Duminica 17.04.11


Trupa noastra de CB : Marius, Crocodilu', Grasu', Polisano si Cata (de la stinga la dreapta) lipseste "Piedone".

YO2LSK - Ovidiu, si tinara generatie.

YO2MAI - Jeno,

In CB el e "Galbiorul" :-)

(poza de mai sus foto de YO2LRB -Gratian, arhiva complecta .rar este pusa aici )

Mai jos este un film cu intilnirea noastra de Duminica. In aceasta ocazie ne-am vazut aproape toti, iar la un moment cei din CB eram chiar majoritari :-). A fost frumos, vremea a tinut cu noi si nici propagarea n-a fost rea, macar la RX a vibrat statia Icom, iar antena magnetica a acoperit Deva in CB, chiar daca era pusa numai intr-un par de 1,5 m.

O concluzie tot am tras din aceasta scurta iesire: pt lucrul in portabil mai avem de multe de facut la capitolul echipamente... dar echipa de soc cu amatori pasionati de radio, este ! Si asta e bine, in rest le-om mai face noi cu timpul pe toate.

Manifestarea organizata ieri de la Deva de catre Radioclubul YO HD Antena DX Grup consacrata ZMR a beneficiat de o vreme excelenta si de participarea aproape permanenta ( 16-18.30) a 15 radioamatori si 4 CB-isti ( din sectiunea CB a YO HD DX). si a numerosi "curiosi" care au profitat de aceasta zi superba pentru a iesi in centrul orasului.

. Au participat si cativa ziaristi, si astazi au aparut deja doua articole de presa (bineinteles, cu inerentele exagerari si neconcordante, la care o parte din vina o avem si noi).. in Ziarul Hunedoreanului (http://www.zhd.ro/?r=comunitate&a=radioamatorii-deveni-au-facut-recital-5210 ) realizat de Adrian Salajan si Glasul Hunedoarei (inca nu am gasit editia electronica) realizat de Petronela Tamas

Pe pagina clubului (www.yohddx.ro) la sectiunea "Public Gallery" sunt postate cateva poze realizate de catre YO2UH. Spre seara vor mai fi postatate si altele.

Astazi de la ora 18.00 doi membri ai clubului nostru vor participa la o emisiune TV in direct la postul zonal HD TV, emisiune moderata de catre Mircea Mihulet.

Mai multe informatii zilele urmatoare si in YO/HD Antena nr.176, care speram sa apara inainte de Pasti.

Adrian, YO2BPZ