Mar 28, 2011

Oferim statii radio CB Lafayette Ares & Zeus





































Statia Lafayette Ares este un model usor de folosit, cu numai citeva reglaje, are un sunet clar si curat, tipic de FM (are si modulatie AM ), iar la emisie trebuie numai un pic dat drumul la nivelul de modulatie, si cam atit.
Pentru infotrafic nu cred ca este nevoie de mai mult, eventual un pic de putere nu strica.
Pretul de livrare gata "tunata"(suplimentar cu stecher de bricheta montat sau clema cu surb pt alimentare) este de : 330 RON franco Deva (livram oriunde in Romania prin Fan Courier ). Garantia este de 1 (un) an de zile si este asigurata la nivel national de firma Matra Sytems Srl. din Bucuresti.



















Daca doriti o statie de top va oferim Laffayette Zeus, pret: 450 RON. (600 RON cu amplificator de 40w out) are toate facilitatile mai putin ecou : modulatie AM/FM in 40CH CEPT, afisor dual fecventa /canal iluminat cu LED albastru, S-metru RX/TX, dual watch, trei memorii de canal, roger beep si Squelch automat ASQ ! Pe mik sunt comenzile de Up/Down si ASQ, deci sunt foarte la indemina.














Oferim si o antena scurta ( 90cm) cu talpa magnetica mica, produsa sub acelasi brand Lafayette, recomandabila pt. viteze mari si comoditate in manipulare, pretul de livrare : 130 RON ( calibrare inclusa) franco Deva, garantie 1 (un) an de zile tot de la firma Matra Systems Srl.

Nota :
- pachetul complect statie si antena la numai 460 RON CTVA franco Deva ;
- test drive : 3 (trei) zile la orice echipament radio din oferta ;
- pentru cazul de statii defecte in garantia noasta oferim pe loc alta statie de service pe toata perioada depanarii ;
- montajul pe autocamion TIR se face numai prin partenerul nostru autorizat SC DANIRI COMSERV - Srl.

Oferta de chipamente radio CB se poate vedea aici, iar la comanda livram si alte echipamente radio CB/US/UUS.